ΚΙΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τεχνική Εταιρεία – Πολιτικός Μηχανικός

  • Οικοδομικές Μελέτες

  • Στατικές Επιλύσεις Κτηρίων

  • Επίβλεψη – Κατασκευή Οικοδομοτεχνικών Έργων

  • Νομιμοποίηση – Τακτοποίηση Αυθαιρέτων (Ν.4495/2017)

  • Τοπογραφικές Μελέτες
  • Εκτιμήσεις Αξίας Ακινήτων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ “ΚΤΙΣΟΥΜΕ”
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ!

Ειδικευόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα έργων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Η τεχνική εταιρεία Kiagias Engineering στα Χανιά Κρήτης προσφέρει με συνέπεια και αξιοπιστία υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και διοίκησης έργων πολιτικού μηχανικού τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Διαθέτοντας την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση και εξειδικευμένες γνώσεις, στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, με στόχο την κάλυψη όλων των απαιτήσεων των πελατών μας.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε μελέτες οικοδομοτεχνικών έργων, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο επίβλεψης και κατασκευής. Εντός του κύκλου εργασιών μας βρίσκεται και η στατική επίλυση κτηρίων και λοιπών κατασκευών (οπλισμένου σκυροδέματος, πέτρινα, ξύλινες κατασκευές).  Επίσης, αναλαμβάνουμε τη νομιμοποίηση – τακτοποίηση αυθαιρέτων με βάση το Νόμο 4495/2017. Χάρη στην υψηλή επιστημονική μας ειδίκευση, τη μακροχρόνια εμπειρία και τον εξοπλισμό μας, ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες του αντικειμένου μας. Με σταθερή παρακολούθηση και ενημέρωση μέσω σεμιναρίων ακολουθούμε όλες τις εξελίξεις που αφορούν το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού.

ΠΑΡΕΧΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρά το γεγονός ότι κάθε έργο είναι ξεχωριστό και μοναδικό, διαθέτουμε ένα μεγάλο σύνολο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Οικοδομικές Μελέτες

Έχοντας γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου σχεδιασμού των κτιρίων, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη όλων των απαιτούμενων μελετών για την έκδοση οικοδομικής άδειας. Επίσης, πέραν της συμβατικής επίβλεψης των εργασιών, προσφέρουμε τη δυνατότητα παροχής επιπρόσθετων υπηρεσιών σε κάθε επιμέρους φάση της κατασκευής του έργου.

Στατικές Επιλύσεις Κτηρίων – Κατασκευών

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο και με εξειδίκευση σε επίπεδο σπουδών στην στατική μηχανική,  αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την μελέτη-σύνταξη της στατικής επίλυσης της κατασκευής. Επίσης, πέραν της συμβατικής επίβλεψης των εργασιών, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών επίβλεψης στο στάδιο της κατασκευής.

Επίβλεψη – Κατασκευή Οικοδομοτεχνικών Έργων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του κτηρίου σας μέχρι την πλήρη αποπεράτωση αυτού. Εκτελούμε για εσάς συλλογή προσφορών, αξιολόγηση αυτών βάσει τιμής-υπηρεσιών, επιλογή των κατάλληλων υλικών και πλήρη συντονισμό του έργου.

Νομιμοποίηση – Ρύθμιση Αυθαιρέτων

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την τακτοποίηση-νομιμοποίηση των αυθαιρέτων του Νόμου 4495/2017. Ξεκινώντας από την πρώτη φάση (εύρεση των απαιτούμενων σχεδίων από την αρμόδια υπηρεσία, έλεγχο του ακινήτου και την καταγραφή των αυθαιρεσιών),έως και τη σύνταξη του φακέλου και την παρακολούθηση της διαδικασίας.

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Είμαστε μια τοπική εταιρεία με φήμη για την αξιοπιστία μας και την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πείτε μας για τις ιδέες του έργου σας ή απλά πείτε μας ένα γεια. Είτε έχετε μια μεγάλη ιδέα ή χρειάζεστε κάποια έμπνευση με ένα οικοδομικό έργο, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε το τέλειο κτίριο για εσάς. Από τη ιδέα έως την δημιουργία, αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε.

ΚΙΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΝΙΑΛΗ 11-19, ΚΤΓ ΙΣΟΓΕΙΟ,
73134 ΧΑΝΙΑ
Τηλ: +30 28210 58205
Κιν: +30 694 539 3954
Email: giorgos2701@hotmail.com

Βρειτε μας στον χαρτη